Third Legends Return | KOLEJ TUN DR. ISMAIL
» NEWS » Third Legends Return

Third Legends Return

23 April 2017, UPM Serdang.     Telah berlangsungnya satu majlis gilang gemilang iaitu "Third Legends Return"  di Dewan Sri Siantan, Kolej Tun Dr Ismail, Universiti Putra Malaysia.

 

Third Legends Return merupakan program yang dianjurkan oleh Sekretariat Akademik, Alumni dan Kerjaya Kolej Tun Dr Ismail dimana program ini bertujuan untuk mengumpulkan semua alumni ktdi untuk kembali bersama-sama mengimbau kenangan mereka di sini pd suatu ketika dahulu.

 Pelancaran Legend Legacy telah dirasmikan oleh Y.A.M DATO’ SERI DIRAJA SYED RAZLAN SYED PUTRA JAMALULLAIL, Presiden Persatuan Alumni UPM bersama-sama DATO' DR IDRIS ABDOL yang merupakan legend dan mantan TNC Hepa UPM dan mantan Pengetua Kolej Tun Dr Ismail selama 10 tahun. Legend Legacy merupakan satu program mentor mentee dimana alumni menjadi mentor kepada pelajar kolej ini bagi memberi tunjuk ajar dan didikan dari pelbagai aspek.

Jutaan terima kasih kepada para alumni yang sanggup meluangkan masa hadir ke majlis minum petang Third Legends Return ini.

Date of Input: 25/04/2017 | Updated: 26/04/2017 | mjunaidi

MEDIA SHARING

KOLEJ TUN DR. ISMAIL
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 7357
-
C1597048375